Projektledning

Taste PR erbjuder projektplanering och projektledning inom alla tänkbara områden där ett övergripande ansvar efterfrågas. För att använda ett utslitet men passande uttryck så jobbar vi ”från ax till limpa” men erbjuder även kunden att själv kunna skräddarsy och välja delar av projektet som de önskar hjälp med.

 

Evenemang, galor, föreläsningar och företagsevent

Vi är väldigt flexibla och låter kunden skräddarsy precis efter sina önskemål. Vid dessa typer av event kan vi leda projektet i dess helhet och koordinera eventet med uppdragsgivaren och med underleverantörer såsom catering, dekor, teknik, artist, DJ, samt eventuella externa samarbetspartners. Vi förhandlar priser och har kontakt med underleverantörer och externa samarbetspartners såväl före, som under och efter eventet. Vi fungerar även som ett kreativt bollplank och ansvarar för eventets utförande på plats. Inför eventet stäms samtliga delar av löpande med kunden och inga beslut tas utan ett godkännande från kunden. Slutligen håller vi även i uppföljningar med underleverantörer och externa samarbetspartners efter det att eventet genomförts.

 

Utvalda delar av projektet

Vi kan även hålla i utvalda delar av projektet. Till exempel projektledning av dekor, catering, artist, lokal etc. Kunden kan alltså själv välja den eller de delar de önskar hjälp med eller anlita oss som övergripande projektledare för eventets utförande i sin helhet.

 

Projektledning utan begränsning

Vi ser inga begränsningar i vår roll som projektledare. Vi har tidigare projektlett framtagning av kunders logotyper, hemsidor, Facebook-sidor etc. I vår roll som projektledare så fungerar vi som spindeln i nätet och blir ett filter där, vi utifrån kundens brief, ser till så att de förslag som når kunden är 100% i linje med vad som efterfrågats. Tidseffektivisering är något som vi vet efterfrågas i dagens företagsklimat och med oss som projektledare är just det en garanti.